Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Prosop plajă marinăresc ocean Pacifea 100x180 cm

Cod produs: GEA00723

Termen de livrare: 5 - 7 zile

130 lei

Athenea

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Prosop plaja marinăresc este un produs marca Stof - Franța cu compoziție 100% bumbac absorbant. Acest prosop are dimensiunea de 100x180 cm fiind ideal pentru a fi folosit la piscină, pe nisip la plajă sau pe sezlong din grădină sau de la plajă. Modelul prosopului de plajă Pacifea este unul plin de culoare și are ca motiv principal tema marinărească având prodominante culorile albastru - ce reprezintă oceanul, marea și bejul ce ne duce cu gândul la nisipul de la malul mării. De asemenea mai regăsim elemente cu specific marinăresc precum ancora, îndicatoarele de plaje și indicatorul de temperaturi ridicate - 45 grade. 

Pachetul contine: un prosop sezlong albastru cu model marinăresc, compoziția 100% din bumbac, dimensiunea 100x280 cm model Pacifea. 

Intretinere:  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu