Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Față de masă Renna

Față de masă Renna

Cod produs: INA39884
236 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 180×110 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Faţa de masă Renna, confecționată din material textil, este foarte potrivită pentru interioare clasice, romantice sau rustice. Dă farmec dimineților și merge de minune alături de un ceainic din porțelan și un coș cu aluaturi franțuzești aburinde.

Caracteristici față de masă:

  • întreținere: spălare de mână, la 30 de grade
  • material: bumbac
  • dimensiuni: 110x180 cm

Dimensiuni

  • Lățime: 110 cm
  • Lungime: 180 cm

Comandă rapid Față de masă Renna de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Față de masă Renna de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Față de masă Renna, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Fețe de masă.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Fețe de masă sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Bumbac
  • Latime: 110 cm
  • Lungime: 180 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Lustră sufragerie Zulema Lustră sufragerie Zulema

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră sufragerie Zulema

1527 lei
Scaun dining Bella Grey Scaun dining Bella Grey

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining Bella Grey

363 lei
Birou Shizue

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Shizue

979 lei
Scaun de birou Steven Scaun de birou Steven

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun de birou Steven

318 lei
Birou Kurtis Birou Kurtis

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Kurtis

782 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30