Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cele mai frecvente intrebari

Cele mai frecvente intrebari

Nu, produsele comercializate pe site-ul nostru nu sunt antichităţi. Mobilierul şi decoraţiunile sunt produse noi, având însă un aer vintage.

Procesul on-line de comandă este foarte simplu şi nu necesită crearea unui cont.

începeţi prin a alege produsul dorit. Apoi, în pagina de produs apăsaţi butonul Adaugă în coş!”.

în cazurile foarte rare când stocul este epuizat, apăsaţi butonul Alertă stoc pentru a ne contacta. Vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Odată produsele selectate, veţi fi redirecţionat(ă) automat în pagina coşului de cumpărături. Aici aveţi posibilitatea de a elimina din comandă produsele alese (prin apăsarea butonului “Şterge!”, situat în partea dreaptă a ecranului) sau de a modifica numărul de bucăţi comandate.

Daca doriţi să finalizaţi procesului de cumpărare, apăsaţi butonul “Trimite comanda!”. Completaţi datele de facturare şi de livrare, apoi alegeţi modalitatea de plată dorită.

Dacă doriţi să fiţi printre primii care află despre noile decoraţiuni şi piese de mobilier pentru living, dormitor, etc. pe care le aducem în magazin, bifaţi opţiunea “Vreau să mă abonez la newsletter”.

Finalizarea comenzii se face apăsând butonul “Finalizeaza comanda!”. înainte de aceasta însă, citiţi cu atenţie “Termenii şi condiţiile” şi exprimaţi-vă acordul asupra acestora.

în cazul în care aţi ales drept modalitate de plată cardul, veţi fi redirecţionat printr-o conexiune securizată către site-ul procesatorului de plăţi MobilPay.

Dacă doriţi să comandaţi telefonic sau folosind e-mailul, folosiţi informaţiile de la rubrica “Contact”.

Nu, nu există o sumă minimă pentru efectuarea unei comenzi.

Livrarea este GRATUITÄ‚, oriunde în ţară, indiferent de greutate pentru comenzi având valoarea totală mai mare de 700 de lei (TVA inclus). Pentru comenzi mai mici de 700 de lei, costul de livrare este de 19 lei. în cazul în care clientul doreşte ca produsele conţinute iniţial în aceeaşi comandă să fie expediate separat, se aplică un cost de 19 lei pentru fiecare trimitere suplimentară.

Regulile pentru costul de transport de mai sus sunt valabile pentru localităţile aflate sub acoperirea directă a Sameday Curier, TNT, DPD, Dragon Star şi a Fan Courier. în rarele situaţii în care localitatea de destinaţie nu este sub acoperirea directă a firmei de curierat, se vor percepe taxe adiţionale în funcţie de numărul de kilometri suplimentari de parcurs până la dvs. Desigur, vă vom înştiinţa despre acest fapt înainte de expedierea produselor.

Costul transportului se afişează automat atât în pagina de produs, cât şi la momentul completării formularului de comandă.

Momentan nu livrăm în afara României.

Pentru toate produsele termenul de livrare este afişat în pagina de produs. Livrarea produselor comandate se face prin curier (Sameday Courier, TNT, DPD, Dragon Star, Fan Courier) sau alti transportatori agreati. Nu livrăm cu Poşta Română.

Comenzile se livrează de luni până vineri, în intervalul 09.00-18.00. Pentru comenzile de produse cu termen de livrare 2 - 4 zile lucrătoare, primite vineri sau în week-end livrarea se face la începutul săptămânii următoare. Vă rugăm să specificaţi adresa la care vă poate găsi curierul în acest interval de timp (la serviciu, acasă, etc.).

în cazul pieselor de mobilă de mari dimensiuni, produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul.

Cât priveşte livrarea cu poştalionul, aceasta va fi disponibilă imediat ce vom achiziţiona o caleaşcă.

Vă punem la dispoziţie următoarele metode de plată:

 1. Plată ramburs: veţi achita în numerar contravaloarea comenzii şi eventualele taxe de transport la primirea coletului;
 2. Plată online prin card de debit/credit Visa, Mastercard sau Maestro:
  • plăţile se derulează prin intermediul procesatorului MobilPay;
  • sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure;
  • nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii;
  • nu contează moneda cardului (lei, euro, dolari, etc) - va fi debitată valoarea în lei a comenzii dvs.
 3. Plata cu cardurile de rate:
  • până la 5 rate, fără dobândă
  • carduri acceptate: Card Avantaj (Credit Europe Bank), StarBT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti), AlphaCard (Alpha Bank) È™i BRD Finance (BRD).
  • numărul de rate poate fi ales după introducerea numărului de card, în pagina procesatorului de plăÈ›i;
  • plăţile se derulează prin intermediul procesatorului MobilPay;
  • nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii;
 4. Plată prin transfer bancar sau ordin de plată: pentru aceasta vă rugăm folosiţi informaţiile din pagina de contact.

Cât despre bancnotele de pe vremea Regelui Carol, acestea nu sunt acceptate la plată, fiind prea voluminoase.

Clientul are dreptul să notifice în scris S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului conform  OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă.

înainte de expirarea perioadei de retragere, clientul informează S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. cu privire la decizia sa de retragere din contract, folosind una dintre următoarele variante:

 • completarea formularului de retragere şi expedierea lui prin poştă sau e-mail la adresa sesizari@retroboutique.ro;
 • orice altă declaraţie neechivocă în care clientul îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retragere din contract şi acceptarea returului.
Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Clientul returnează produsele fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 30 de zile de la data la care clientul a comunicat S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 30 de zile.

Costul expedierii produselor va fi suportat de către client, iar adresa la care se vor trimite produsele este: Pitești, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 4C.

Livrarea se va face prin intermediul metodei de transport dorite (curierat privat, transport personal etc), iar toate taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastră. S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. nu se obligă să plătească pentru orice colet trimis la adresa sa.

Este recomandat ca produsele să fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.
Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiențe de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris, împreună cu poze, la adresa de email contact@retroboutique.ro. În cazul în care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzura, zgârieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, RETRO BOUTIQUE își rezervă dreptul in condițiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

IMPORTANT! Prin însăşi natura lor - fiind obiecte decorative în stil vintage - unele dintre piesele de mobilă şi decoraţiuni comercializate de prăvălia noastră au finisaj/aspect antichizat (mici pete sau zgârieturi, deteriorări superficiale ale materialului, etc.). Acestea nu se consideră a fi defecte de fabricaţie şi, în aceste cazuri, condiţiile de garanţie nu pot fi invocate. Clientul poate returna însă produsul fără a fi necesară vreo explicaţie, în condiţiile legii.

Mobilierul se va feri de schimbări bruşte de temperatură, de acţiunea direct a razelor solare şi a precipitaţiilor atmosferice. Obiectele de mobilier trebuie păstrate în încăperi închise, ferite de umezeală, aşezate la distanţe mai mari de 1 metru faţă de surse de căldură (sobe, calorifer), la o temperatură relativ constantă (10-20 de grade Celsius) şi umiditate relativă a aerului 50-70%.
 Praful se şterge cu material textil moale (finet) uscat. Nu se vor utiliza pentru curăţire agenţi chimici.

S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L. răspunde, în perioada de garanţie, pentru calitatea produselor vândute. Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.

în cazul reclamării unui defect, perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care aţi reclamat defecţiunea până la data reparării produsului. în termen de 15 zile de la data la care ne-aţi adus la cunoştinţă defectul, produsul în cauză se va aduce la conformitate.

în cazul efectuarii unei reclamaţii în perioada de garanţie, este necesar să prezentaţi produsul defect împreună cu accesoriile aferente şi copia facturii fiscale de achizitie.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii:

 • în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate;
 • în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat
 • în cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul;
 • în cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Condiţii generale de garanţie pentru mobilier

 1. Garanţia tuturor produselor de pe site (mobilă, mic mobilier, perdele, draperii, corpuri de iluminat, decoraţiuni) este de 2 ANI.
 2. Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de maxim 15 zile de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii.
 3. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Ne străduim să facem lucrurile aşa cum se făceau odată: prompt (dar fără să ne grăbim) şi cu seriozitate (dar fără a deveni pedanţi). Dacă totuşi ceva ne-a scăpat şi v-am nemulţumit, vă rugăm să ne contactaţi pentru conciliere internă la numărul de telefon 031 228 5140 sau folosind adresa de e-mail contact@retroboutique.ro. Vă vor asculta cu atenţie şi vor încerca să rezolve problemele colegii noÈ™trii din departamentul de relaÈ›ii cu clienÈ›ii.

De asemenea, puteţi accesa site-ul SOL al Comisiei Europene, dedicat soluţionării on-line a litigiilor.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30