Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS
Etajeră stil industrial NY Loft Sharp

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră stil industrial NY Loft Sharp

Cod produs: HS20-4675
2749 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 60×35×185 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Etajera în stil industrial NY Loft poate fi folosită cu succes în amenajarea oricărei zone din locuinţă. Cele trei rafturi pot fi folosite pentru depozitarea cărţilor, transformând-o într-o piesă extrem de utilă în zona de lucru alături de biroul NY Loft. Sertarul şi compartimentul cu uşă rabatabilă din partea superioară completează într-un mod inspirat designul acestei piese de mobilier.

Caracteristicile etajerei NY Loft:
• design de inspiraţie urbană
• 3 rafturi, sertar şi compartiment cu uşă
• culoare: negru antichizat (patină gri-maro)
• materiale: lemn de mango lăcuit
• stil: vintage industrial
• nu necesită asamblare


Dimensiuni

  • Lățime: 35 cm
  • Lungime: 60 cm
  • Înălțime: 185 cm

Comandă rapid Etajeră stil industrial NY Loft Sharp de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Etajeră stil industrial NY Loft Sharp de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Etajeră stil industrial NY Loft Sharp, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Biblioteci și etajere.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Biblioteci și etajere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Negru
  • Material: Lemn
  • Latime: 35 cm
  • Lungime: 60 cm
  • Inaltime: 185 cm

Alte detalii

Colecţia NY Loft

Colecţia de mobilă NY Loft se inspiră din povestea cartierelor sărace ale marilor metropole americane, supuse în ultimele decenii unui proces de renaştere şi revitalizare. Clădirile industriale, depozitele sau garajele de odinioară au fost transformate cu ajutorul designerilor și arhitecților în sedii şi birouri sau au fost redate circuitului locativ sub amprenta stilului loft industrial. Mobila NY Loft a fost gândită pentru a ocupa spaţii tinereşti, moderne, fiind caracterizate de o abordare tonică, contemporană. Materialul folosit este lemnul de mango lăcuit sau semi-lacuit, cu urme de antichizare şi slogane imprimate. Ca utilitate, colecţia NY Loft oferă variante pentru aproape toate încăperile locuinţei, iar un ochi artistic se va bucura jucându-se cu diverse combinaţii de mobilier.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS