Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Dulap pentru chiuvetă, alb/gri extra lucios, AURORA D80Z

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap pentru chiuvetă, alb/gri extra lucios, AURORA D80Z

Cod produs: KND49650
659 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 săptămâni


Descriere

Mască chiuvetă AURORA D80Z, Material: PAL melaminat/MDF Culoare: alb/gri extra lucios Dimensiuni (lxhxA): 80x82x47 cm Grosimea materialului: 15 mm Pentru fiecare cabinet inferior, înafară de D25PZ, trebuie să cumpăraţi 2buc de suporturi de fixare pentru plintă - preţul 4,-/2buc. Blatul de lucru nu este inclus. Preţul blatului de lucru stejar lefkas închis este 221,- pe m - grosime de 38 de mm. Posibilitatea de a cumpăra şi o chiuvetă universală D/S la preţul de 373,-.

Comandă rapid Dulap pentru chiuvetă, alb/gri extra lucios, AURORA D80Z de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Dulap pentru chiuvetă, alb/gri extra lucios, AURORA D80Z de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Dulap pentru chiuvetă, alb/gri extra lucios, AURORA D80Z, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Dulapuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Dulapuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb
  • Material: PAL

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Colțar maro/bej, PAULITA Colțar maro/bej, PAULITA

LIVRARE GRATUITĂ

Colțar maro/bej, PAULITA

2009 lei
Scaun, albastru, FEDRA

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun, albastru, FEDRA

293 lei
Dulap, alb, ALEXIA Dulap, alb, ALEXIA

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap, alb, ALEXIA

778 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30