Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Dulap de baie cu 2 sertare, pentru lavoar Aruba, PAL/MDF, alb/maro

Dulap de baie cu 2 sertare, pentru lavoar Aruba, PAL/MDF, alb/maro

Cod produs: CMDARUBA2S

Indisponibil

Dimensiuni: 59×46 cm

Termen de livrare:


Descriere

Dulap de baie fabricat din MDF și PAL, cu design modern și compartimentare practică. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru băi mici și medii. Muchiile rotunjite și lipsa mânerelor dau aerul modern, minimalist, al acestui original mobilier de baie.

Dulapul de baie cu sertare Aruba nu este prevăzut cu blat. Produsul poate fi achiziționat cu lavoar dreptunghiular încastrat sau fără lavoar. Dimensiunile dulapului în funcție de tipul de lavoar:

 • Lavoar de 40 cm: 40x41x59 cm
 • Lavoar de 50 cm: 50x39x59 cm
 • Lavoar de 60 cm: 60x46x59 cm
 • Lavoar de 80 cm: 80x46x59 cm

Caracteristici dulap de baie Aruba:

 • Culori: alb, maro
 • Materiale: PAL, MDF
 • Stil: modern
 • Disponibil cu/fără lavoar încastrat
 • Prevăzut cu 2 sertare
 • Ușă cu sistem ”soft-closing”
 • Garanție: 2 ani
 • Necesită asamblare: da

Dimensiuni

 • Înălțime: 59 cm
 • Adâncime: 46 cm

Comandă rapid Dulap de baie cu 2 sertare, pentru lavoar Aruba, PAL/MDF, alb/maro de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Dulap de baie cu 2 sertare, pentru lavoar Aruba, PAL/MDF, alb/maro de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Dulap de baie cu 2 sertare, pentru lavoar Aruba, PAL/MDF, alb/maro, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Dulapuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Dulapuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Dimensiuni blat: 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm
 • Culoare: Alb, Maro
 • Material: PAL, MDF
 • Inaltime: 59 cm
 • Adancime: 46 cm

Alte detalii

Colecția Aruba

Colecția Aruba de mobilier de baie impresionează cu designul său modern, relaxat. Cadrului furniruit în culori naturale este completat cu fronturi albe și muchii rotunjite, rezultatul fiind un mobilier de baie original, plin de caracter. Lipsa mânerelor este și ea în acord cu ultimele tendințe în designul interior.

Colecția Aruba este compusă din dulapuri de baie joase sau înalte în diverse variante de compartimentare, ce dau flexibilitate în compunerea unui set de mobilier adaptat la configurația fiecărui apartament. De remarcat oglinda cu ramă LED, ce subliniază caracterul modern al colecției. Aruba este ideală pentru oricine caută o soluție modernă și practică pentru camera de baie.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30