Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS
Draperie roșie bumbac Duo Rouge/Lin 135x250 cm

Draperie roșie bumbac Duo Rouge/Lin 135x250 cm

Cod produs: GEA00169
155 lei

227 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Draperie rosie bumbac din colecția Duo, culoarea Rouge/Lin cu dimensiunea 135x250 cm. Această draperie este direct confecționată pe inele fiind foarte ușor de montat pe orice galerie și are o compoziție 100% naturală - fibră de bumbac. Modelul acestei draperii se identifică prin dunga bej cusută în partea superioară a draperiei de culoare roșie. Montarea acestei draperii este indicată la ferestrele din living sau din dormitor, fiind foarte potrivite la decorarea cabanelor de la munte sau a locuințelor  amanjate cu stil. Colecția de draperii Duo conține mai multe modele pe diferite culori fiind unul dintre produsele vedetă a fabricii franceze Stof.   

Pachetul conține: o draperie roșie cu model în partea superioară, confecționată pe inele, colecția Duo Rouge/Lin, compozitie 100% bumbac, dimensiunea 135x250 cm.  

Intretinere:   

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Rosu
  • Material: Textil

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS