Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Draperie modernă Niro Canard 140x260 cm

Draperie modernă Niro Canard 140x260 cm

Cod produs: GEA41637
167 lei

227 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 260×140 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Draperie cu bordură colorată face parte din colecția Niro Canard și are dimensiunea 140x260 cm. Acesta este un produs cu compoziție 100% bumbac al producătorului Stof (Franța). Draperia Niro Canard are un model cu totul deosebit în partea superioară având ca motiv principal formele geometrice multicolor în care culoarea vedetă este turcoaz închis iar partea de jos este albă. Această draperie este foarte potrivită pentru a decora geamurile din livinguri sau dormitoarele moderne. Colecția Niro a fabricii franceze Stof este o colecție ce conține articole precum: draperie, pernă podea, puf podea, pernă scaun și puf podea.   

Coletul conține: o draperie modernă cu bordură geometrică, dimensiunea 140x260 cm, confecționată pe 8 inele.   

Întreținere:   

 • Spălare în mașină la 30 grade Celsius
 • A nu se folosi înălbitor
 • A nu se usca prin centrifugare
 • Călcare la temperatura normală
 • Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei


Dimensiuni

 • Lățime: 140 cm
 • Lungime: 260 cm

Comandă rapid Draperie modernă Niro Canard 140x260 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Draperie modernă Niro Canard 140x260 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Draperie modernă Niro Canard 140x260 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Draperii.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Draperii sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Bumbac
 • Latime: 140 cm
 • Lungime: 260 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Poliţă 140, alb, JOLK

LIVRARE GRATUITĂ

Poliţă 140, alb, JOLK

309 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30