Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Draperie galbenă carouri Arnold Moutarde 140x260 cm

Draperie galbenă carouri Arnold Moutarde 140x260 cm

Cod produs: GEA45258
239 lei

299 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 260×140 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Draperie galbena carouri face parte din colecția Arnold a producătorului francez Stof. Aceast are dimensiunea 140x260 cm și este un produs cu compoziție 100% bumbac. Modelul acestei draperii este unul aparte cu accente englezești, partea de sus cuprinzând carouri simetrice cu tentă rustică în care se evidențiază culoarea galbenă iar partea de jos este uni. Draperie Arnold este direct confecționată pe inele fiind foarte ușor de montat pe orice tip de galerie, acest sistem de prindere este unul estetic și elegant.   

Pachetul conține: o draperie galbenă cu carouri, confecționată pe șase inele, cu model în partea superioară, colecția Arnold Moutarde, dimensiunea 140x260 cm.  

Intretinere:   

  • Spalare in masina la 30 grade Celsius
  • A nu se folosi inalbitor
  • A nu se usca prin centrifugare
  • Calcare la temperatura normala
  • Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei


Dimensiuni

  • Lățime: 140 cm
  • Lungime: 260 cm

Comandă rapid Draperie galbenă carouri Arnold Moutarde 140x260 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Draperie galbenă carouri Arnold Moutarde 140x260 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Draperie galbenă carouri Arnold Moutarde 140x260 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Draperii.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Draperii sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: Bumbac
  • Latime: 140 cm
  • Lungime: 260 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30