Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Draperie blackout cu flori colorate Dim Out Bohemiapek Malva 300 cm

Draperie blackout cu flori colorate Dim Out Bohemiapek Malva 300 cm

Cod produs: GEA45636
167 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 300 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Draperie blackout cu multicolore face parte din colecția Dim Out a producătorului spaniol Texathenea. Explozia de culoare este tema aceastei draperii blackout iar florile multicolore cu forme nedefinite fac această țesătură deosebită și unică. Țesatura acestei draperii este specială, fină și se numește blackout - are o opacitate cuprinsă intre 75-90% iar modelul draperiei Dim Out Allov Azul este imprimat prin ultima tehnologie de print - Digital Print. Recomandăm folosirea acestui material la decorarea geamurilor din dormitor, datorită opacității mari lumina nu va trece de țesătură. 

Producătorul Texathenea este unul printre cei mai mari producători din Europa de decorațiuni textile pentru casă precum draperii, perdele, tapiterii, fețe de masă, țesături pentru exterior etc, cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul textil. 

Lățimea acestei draperii este de 300 cm iar modelul este orientat pe lungimea materialului.      

Această țesătură se poate comanda la metraj (multiplu de 1 metru), primul metru este indivizibil. 


Dimensiuni

  • Lățime: 300 cm

Comandă rapid Draperie blackout cu flori colorate Dim Out Bohemiapek Malva 300 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Draperie blackout cu flori colorate Dim Out Bohemiapek Malva 300 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Draperie blackout cu flori colorate Dim Out Bohemiapek Malva 300 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Draperii.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Draperii sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Poliester
  • Latime: 300 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Aplică de perete Mark Aplică de perete Mark

LIVRARE GRATUITĂ

Aplică de perete Mark

328 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30