Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Vaze decorative de varii marimi: mici, mari, joase sau inalte

Vaze

0 produseFiltre

Vaze

0 produse

Din pacate nu am gasit nici un produs.

Florile pot fi considerate cele mai frumoase declarații de dragoste față de persoanele apropiate sau chiar față de noi înșine. Acestea înfrumusețează și parfumează orice încăpere în care se află. Pentru a nu le răpi din frumusețe, decorându-le într-o manieră cât mai armonioasă, trebuie să apelăm la vaze din materiale de calitate, având în același timp și o înălțime potrivită acestora. Alegând o vază superbă, aceasta în lipsa florilor va deveni o adevărată decorațiune de interior, fără a fi nevoit să le ascunzi în dulap. Vazele decorative sunt special create pentru a fi folosite cu sau fără aranjamente florale, aducând un aer boem
și elegant camerei tale.

Cu toate că la o primă vedere, florile par elemente centrale și nu vaza iîn care sunt așezate, putem spune că realitatea este cu totul alta. Acestea se influențează una pe cealalta, astfel o vază mică nu va pune în evidență frumusețea unor trandafiri înalți.
Vazele putem spune că sunt ramele florilor, acestea formând un tablou natural chiar în mijlocul căminului nostru. Vaza trebuie să pună în evidență frumusețea florilor, respectând forma cât și înălțimea lor. Pe Retro Boutique vei găsi o gamă generoasă de vaze, de la vaze de cristal, la vaze colorate sau chiar vaze din porțelan în formă de domnițe.
Forma vazelor este un criteriu esențial atunci când le alegem, deoarece acestea trebuie să fie în echilibru cu spațiul unde vor fi amplasate cât și cu florile care vor fi așezate în acestea. Am putea spune că vazele sunt mijloace de exprimare a personalității în relație cu natura, florile fiind conexiunea între om și mediul înconjurător. Astfel, vazele pot fi minimaliste, clasice sau retro, pot avea forme cilindrice, ovale, dreptunghiulare sau de ce nu tip coloane, toate acestea ajutându-te să ai un cămin primitor și prietenos.


Vazele decorative dreptunghiulare sunt alegerea potrivită dacă ești o persoană minimalistă, care iși doreste accente simple dar de succes în camera ta. Vazele de acest tip vin într-o paletă cromatică generoasă pe Retro Boutique, fiind alegerea ideală dacă florile pe care le achiziționezi cel mai des sunt lalele, trandafiri, narcise. Aceste tipuri de flori au nevoie în mod special de o vază înaltă, iar vaza dreptunghiulară este alegerea perfectă pentru ele.
Vazele în formă de clepsidră sunt alegerea perfectă dacă mobilierul tău nu este unul suspendat în partea superioară a pereților, deoarece acestea au nevoie de un spatiu generos în jurul său. Sunt vaze de efect, acestea fiind o decorațiune interioară statică, florile fiind în cazul lor, opționale. Sunt vaze care pot fi obiecte de interes pentru orice încăpere, atâta timp cât dimensiunile acesteia corespund cu dimensiunile mobilierului. Vazele clepsidră au mijlocul îngust, iar extremitațile generoase și mari. Buchetele florale voluminoase sunt alegerea perfectă pentru acestea, deoarece nu le presează si nici nu le dă aspectul de înghesuit. Ca o imagine de ansamblu, putem spune că o vază clepsidră, oferă senzația unui buchet plin ca de mireasă.
Vaza tip coloană este una dintre cele mai versatile tipuri de vază, deoarece aceasta se poate adapta oricărui spațiu de locuit. Acestea sunt alegerea perfectă dacă iți dorești să ai pe birou o vază draguță, iar în același timp să nu-ți fure din spațiul de lucru. Această vază o poți găsi pe Retro Boutique, într-o gamă largă de culori și dimensiuni.

Una dintre cele mai de impact vaze pe care o poți avea în casa ta, fiind o vază superbă care se adaptează oricărei dimensiuni de cameră, este vaza de porțelan de pe Retro Boutique. Această vază întruchipeaza o adevarată zeița, un bust mai exact, iar spațiul de depozitare a florilor este deasupra creând iluzia ca acea zeiță poartă o coroană cu flori. Este o vază care te lasă fără aer atunci când o vezi, deoarece este cu totul și cu totul deosebită. O poți plasa pe birou, măsuța de cafea, dormitor sau hol. Efectul wow va fi la fel de puternic.


Vazele sunt decorațiuni interiaore indispensabile, acestea încântându-ne ochii cu sau fără flori în ele, mai ales când am ales vaze de pe Retro Boutique.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30