Retroboutique - Mobila Vintage

Fata de masă rustică Chick 155x155 cm

Cod produs: GEA00178

Termen de livrare: 5 - 7 zile

129 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Fata masa rustica cu dimensiunea 155x155 cm are un design în stil provenceal și este inclusă în colecția Chick a fabrici din Franța - Stof. Compoziția acestei fețe de masă este 100% bumbac. Modelul acestui produs se descrie printr-o bordură în partea inferioară iar în cele patru colțuri se regăsesc patru petece pe care este desenat un cocoș alb  cu crestă roșie. Fața de masă Chick este ideală pentru o bucătărie în stil rustic, pentru decorarea meselor din cabane sau pentru masa din living. Pentru o mentenanță cât mai ușoară, această față de masă are tratament antipete, bumbacul din care este produsă fața de masă fiind tratat cu noile tehnologii. Colecția Chick este formată din mai multe articole dintre care amintim: șorț bucătărie, pernă decorativă, draperie, pernă podea, etc.

Pachetul conține: o față de masă cu bordura, compoziție bumbac, colecția Chick 155x155 cm cu tratament antipete.

Intretinere:  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu