Tapet premium MindtheGap Jardin Tropical

Cod produs: LS01-F119-WP20104

Dimensiuni: 300×52 cm

Termen de livrare: 10 - 14 zile

221 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Nature - un aranjament bogat de vegetaţie exotică

Tapet premium fabricat în România, realizat pe material neţesut (non-woven) de ultimă generaţie. Tipărit digital cu cerneluri ecologice, este uşor de montat pe orice tip de perete interior. Cernelurile folosite pentru imprimare sunt inodore, cu un grad ridicat de durabilitate. Sunt, de asemenea, certificate conform standardelor Nordic Swan pentru managementul mediului. Fibrele naturale folosite la producerea tapetului provin din păduri administrate şi exploatate în mod sustenabil.

Caracteristicile tapetului Jardin Tropical:

• material: non-woven 150 gr (Vlies);
• dimensiuni rolă: 52 x 300 cm;
• montaj: Paste the Wall (vezi detalii mai jos);
• design repetitiv: 52 x 52 cm;
• cantitate minimă de comandat/model: 3 role;
• prețul afişat este pentru o rolă;
• ambalare: folie termocontractibilă, cutie carton colectivă.

Lungime
300 cm
Lățime
52 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

„Paste the Wall” - montarea tapetului

Montarea tapetului se realizează prin aplicarea adezivului Vlies (adeziv pentru suport de bumbac) pe perete, după care fâşiile de tapet sunt aşezate prin lipire una lângă cealaltă. Adezivul permite potrivirea fâşiilor pentru o perioadă suficientă de timp, astfel încât modelul tapetului să se continue corect de la o fâşie la alta. Pentru un montaj corect al tapetului, vă recomandăm să utilizaţi exclusiv adezivi pentru tapet cu suport de bumbac VLIES. Fie că sunt sub formă de praf care trebuie dizolvat în apă sau pastă gata preparată, urmaţi întocmai instrucţiunile producătorului pentru a evita orice problemă ulterioară.

Adaugă un comentariu