Retroboutique - Mobila Vintage

Wassily Kandinsky - Galben-Roșu-Albastru

Cod produs: ES03-6302

Dimensiuni: 87×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

162 lei190 lei-15% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Galben-Roșu-Albastru a fost creat de Wassily Kandinsky în 1925. Culorile primare ale picturii prezintă pătrate, cercuri, triunghiuri și forme abstracte amestecate cu acestea. Există, de asemenea, linii negre drepte și curbe care trec prin culori și forme. Acest lucru este menit pentru a provoca meditația profundă a celui care vizualizează piesa. Această lucrare poate fi de fapt împărțită pe jumătate, atât de diferită este fiecare parte a tabloului. Partea stângă are dreptunghiuri, pătrate și linii drepte în culori luminoase, în timp ce partea dreaptă prezintă culori mai întunecate în diverse forme abstracte. Aceste două părți prezintă influențe diferite și sunt menite să creeze emoții diverse privitorului. Tablou reproducere după Wassily Kandinsky este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
87 cm
Lățime
55 cm
Promoţie valabilă până la data de 18.11.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu