Retroboutique - Mobila Vintage
Wassily Kandinsky - Compoziția VII

Cod produs: ES03-6303

Dimensiuni: 54×44 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

190 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Compoziția VII a lui Kandinsky este considerată drept apogeul operei sale înainte de primul război mondial. Mai mult de 30 de schițe realizate în acuarele și ulei precedă această pictură și pot servi drept dovadă "documentară" a creerii acestei compoziții. În mod surprinzător, după ce pictorul și-a terminat lunga lucrare preliminară, compoziția în sine a fost creată în doar 4 zile. Tema principală, care este o formă ovală intersectată de un dreptunghi neregulat, este percepută ca centrul înconjurat de vârtejul de culori și forme. Prin intermediul unor înregistrări și a unor lucrări, istoricii de artă au definit că, "Compoziția VII" este o combinație a mai multor teme, și anume Învierea, Ziua Judecății, Potopul și Grădina Edenului. Această combinație este exprimată ca o simbioză a picturii pure. Tablou reproducere după Wassily Kandinsky este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
54 cm
Lățime
44 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu