Retroboutique - Mobila Vintage
Poster Leonetto Cappiello - Absinthe Extra-Superieure J. Edouard Pernot

Cod produs: ES03-6162

Dimensiuni: 53×39 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

140 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Posterul vintage - Absinthe Extra-Superieure J. Edouard Pernot este o reproducere după lucrarea omonimă a pictorului Leonetto Cappiello. Absintul a fost inventat în Elveția în secolul al XVIII-lea, ca poțiune curativă, aromatizată cu pelin, o plantă obișnuită a cărei rădăcină produce o esență amară, dar extrem de toxică. În cele din urmă a fost stabilit că pelinul era un halucinogen puternic, cu mult prea multe efecte secundare neplăcute și periculoase, iar distilarea pe scară largă a fost interzisă în timpul primului război mondial. Cu toate acestea, în perioada sa de glorie, s-a bucurat de o popularitate enormă în rândul segmentului de public consumator de băuturi. Aici domnul așteaptă cu un rânjet reacția frumoasei sale însoțitoare la prima ei inghititura de J. Edouard Pernot absint. O caricatură plină de umor caracteristică carierei timpurii a lui Cappiello.

Caracteristici tehnice:
- imprimare pe hârtie premium pentru postere;
- culori vibrante și contururi clare;
- ramă cu lățimea de 1,5 cm;
- rezistență la decolorare: până la 60 de ani (uz in interior);
- hârtie: greutate 216 g/m2, grosime 228 microni, certificare FSC;
- cerneală HP latex, certificată Greenguard și Ecologo.

Lungime
53 cm
Lățime
39 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu