Retroboutique - Mobila Vintage
Poster Compagnie française des chocolats et des thès

Cod produs: ES03-6184

Dimensiuni: 54×41 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

140 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Posterul vintage - Compagnie française des chocolats et des thès, este o reproducere după lucrarea omonimă a pictorului Théophile Steinlen. Unele dintre cele mai impresionante afișe create vreodată sunt cele în care Steinlen ne dă o incursiune intimă în viața sa de familie. În acest afiș puteți simți practic dragostea sa adoratoare față de soția lui Emilie și fiica Colette. în plus, fără îndoiala, pisicile erau considerate membri de familie cu drepturi depline în casa lui. Aici Steinlen ne „servește” o băutură de mic dejun, în stilul corespunzător: mama (Emilie) și copilul (Colette), fiica blondă care bea ciocolata, în timp ce mama se bucură de o ceașcă de ceai chinezesc aromat, realizată de Compagnie Française des Chocolats et des Thes. Pisica care toarce în prim plan semnifică mulțumire, confort, serenitate.

Caracteristici tehnice:
- imprimare pe hârtie premium pentru postere;
- culori vibrante și contururi clare;
- ramă cu lățimea de 1,5 cm;
- rezistență la decolorare: până la 60 de ani (uz in interior);
- hârtie: greutate 216 g/m2, grosime 228 microni, certificare FSC;
- cerneală HP latex, certificată Greenguard și Ecologo.

Lungime
54 cm
Lățime
41 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu