Retroboutique - Mobila Vintage
Paul Klee - Gradina de trandafiri

Cod produs: ES03-6278

Dimensiuni: 63×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

190 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Această lucrare este atât plăcută din punct de vedere estetic, cât și incredibil de interesantă. Părinții lui Klee erau muzicieni, iar el însuși era un violonist priceput de la o vârstă fragedă. A folosit această abilitate muzicală de a-și construi picturile, pornind de la un singur motiv - cum ar fi trandafirii circulari – pe care i-a folosit ca o notă muzicală, construind totul în jurul ei până când a creat o simfonie. Pictura este perfect echilibrată și demonstrează maiestria lui Klee în ce privește culoarea și tonurile. În primii săi ani, lui Klee I-a fost greu să folosească culoarea așa cum dorea, și a muncit din greu să depășească acest lucru. Aici dovedește puterea expresivă a culorii sale. Pictura este executată aproape în întregime în nuanțe de roz. În afară de vârful bobocilor de trandafir, orice altceva este în linii drepte, atrăgând privirea cu simetria plăcută. Klee, de asemenea, se joacă cu perspectivă, astfel încât ceea ce la început pare a fi o imagine plată, bidimensională, apare ca peisaj multi-fațetat. Blocurile de culoare se intersectează reciproc pentru a crea dealuri sau străzi sau câmpuri de rulare. Frumusețea tabloului Rose Garden constă în faptul că ori de câte ori te uiți la el, vezi ceva nou. Aceasta nu este doar o grădină, este un oraș, cu case și o biserică, ferestrele devin mai definite, cu cât privești mai mult. Există, de asemenea, un turn circular și ceea ce ar putea fi un Jack Union pe o clădire. Alte forme se formează și se reformează - ar putea fi un pește în centrul imaginii sau o pasăre. Nu există nicio explicație cu privire la semnificația acestor simboluri, astfel încât oricine se uită la imagine găsește ceva diferit. Tablou reproducere după Paul Klee este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
63 cm
Lățime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu