Retroboutique - Mobila Vintage
Odilon Redon - Fluturi

Cod produs: ES03-6282

Dimensiuni: 75×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

190 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cunoscut pentru amestecul său unic de naturalism artistic și materie simbolică, Odilon Redon a avut o influență foarte mare asupra avangardei franceze din secolul al XIX-lea. Lucrând în cărbune, pastel și ulei, Redon a creat scene imaginative care, deseori bazate pe supranatural, au fost totuși executate într-o manieră extrem de reprezentativă. Redon a considerat esențială această precizie descriptivă, scriind "de fiecare dată când o figură umană ne dă iluzia că este gata să iasă din cadru pentru a merge, acționa sau gândi, desenul nu este unul cu adevărat modern." Redon a fost influențat de poezia lui Charles Baudelaire și Stéphane Mallarmé și a fost admirat de pictorii Gustave Moreau și Gustave Klimt - ca atare el este adesea amintit ca un simbolist, deși Redon a preferat autonomia și niciodată de fapt nu s-a considerat parte a grupului. Tablou reproducere după Odilon Redon este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
75 cm
Lățime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu