Retroboutique - Mobila Vintage
Henri Rousseau - Il sogno

Cod produs: ES03-6265

Dimensiuni: 82×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

190 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Il sogno este o pictură pe pânză de dimensiuni mari creată de Henri Rousseau în 1910. Ea prezintă un portret aproape suprarealist al lui Jadwiga, iubita poloneză din tinerețe a lui Rousseau, culcată pe divanul din stânga picturii, privind peisajul de frunziș luxuriant al junglei, flori de lotus și animale, inclusiv păsări, maimuțe, un elefant, un leu și o leoaică și un șarpe. Deși Rousseau a terminat mai mult de douăzeci și cinci de picturi, în cariera sa, având ca subiect jungla, el nu a călătorit niciodată în afara Franței. În schimb, el a desenat imaginile exotice așa cum au fost prezentate locuitorului urban prin literatura populară, expozițiile coloniale și grădina zoologică din Paris. Jungla luxuriantă, animalele sălbatice și cântărețul misterios din corn, prezentate în această lucrare, s-au inspirat din vizitele lui Rousseau în muzeul istoric al orașului și în grădinile zoologică și botanica). Modelul nud din această pictură stă întins pe o canapea, creând un amestec de domestic și exotic. Tablou reproducere după Henri Rousseau este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
82 cm
Lățime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu