Retroboutique - Mobila Vintage
Edgar Degas - Înainte de spectacol

Cod produs: ES03-6241

Dimensiuni: 59×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

170 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Aceasta este o pânză relativ mică pentru activitatea târzie a lui Degas și, într-adevăr, unele dintre pozitiile dansatorilor, privesc inapoi la (ne amintesc de) imaginile sale mai vechi de balet, din anii 1870. Aici, un grup de dansatoare se află pe scenă pregătindu-se pentru interpretarea iminentă: își repetă pozițiile și o balerina se înclină pentru a-și lega pantoful. Dansatoarele nu sunt persoane, ci amintiri fără chip ale unei scene pe care o observase odată. Culorile vii sunt vibrante și nerealiste, evocând efectele suprarealiste produse de lumina de gaz (lampant) a teatrului. Petele de umbră de pe întinderea mare a scenei sunt, de asemenea, mai degrabă abstracte, și este clar că până la sfârșitul anilor 1890, Degas era mult mai puțin preocupat de naturalism decât în anii precedenți. Aplicarea vopselei de ulei este foarte delicată, aproape ca și cum ar fi fost guașă. Tablou reproducere după Edgar Degas este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
59 cm
Lățime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu