Retroboutique - Mobila Vintage
Edgar Degas - Balet la Opera din Paris

Cod produs: ES03-6240

Dimensiuni: 114×55 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

250 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

În lucrarea Balet de la Paris Opéra (Ballet at the Paris Opéra), artistul a aderat (a adoptat) creativ tehnica monotype, rareori folosită în timpul său, cu mediul fragil de pastel. Descris ca "pulberea aripilor de fluture", pastelul a fost un mediu perfect, pentru a ilustra metamorfoza pe scenă a dansatoarelor tinere, o viziune a frumuseții, la fel de perfecte și de efemere, ca fluturii. Această lucrare, executată pe una dintre cele mai largi plăci monotipice folosite vreodată de artist, poartă formele trunchiate caracteristice lui Degas și punctele de observare ciudate, care transmit în mod efectiv caracterul imediat al scenei. Vederea este din loja orchestrei, cu gâturile basului dublu care intră în zona dansatoarelor. Dansatoarea centrală (principală) se află pe locul cinci, en pointe, dar plasarea aleatorie a corpului de balet, cu părul dansatoarelor liber (răvășit), sugerează o repetiție mai degrabă decât o performanță. Paris Opéra a fost școala oficială a primului balet susținut de stat, Académie Royale de Danse, creată în 1661.- Introducere, Ghid esențial, 2013, p. 316. Tablou reproducere după Edgar Degas este tipărit pe pânză de bumbac 100% rezistentă la umiditate şi tratată cu lac special pentru a creşte rezistenţa la zgârieturi. Imprimarea este realizată digital pe canvas folosind cerneală specială, ecologică, care durează peste 20 de ani. Pânza este întinsă pe un şasiu de 2 cm grosime.

Lungime
114 cm
Lățime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu