Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Tablouri

44 produse

O colecţie de tablouri care sigur vă va mulţămi: tablouri vintage, reproduceri după mari maeştri, postere vintage şi tablouri la comandă, pe pânză sau pe lemn. Ce modele aţi mai putea închipui altfel decât acestea?

Tablourile sunt adeseori subestimate atunci când vine vorba de redecorarea unei încăperi şi asta în ciuda costului scăzut pe care îl au în raport cu mobilierul. Alături de oglinzi şi decoraţiuni, tablourile reprezintă accesoriile decorative cele mai importante în economia unei amenajări. Amprenta vizuală pe care o lasă un tablou de mari dimensiuni amplasat pe un perete de living sau de dormitor nu poate fi egalată. Ca să nu mai vorbim de faptul că - atunci când vă plictisiţi - le puteţi lesne schimba.

Oferta online a Retro Boutique cuprinde zeci de modele: decoratiuni de perete, reproduceri ale unor picturi clasice, colorate postere vintage de la 1900, combinaţii de pattern-uri geometrice şi motive fanteziste, lucrări potrivite în livinguri marine sau dormitoare cu aer boem. Cafenea, apartament clasic sau casă de vacanţă, avem un tablou potrivit (sau mai multe) pentru fiecare dintre acestea.

citește mai mult

Tablouri ideale pentru dormitor sau living, postere, reproduceri