Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Tablouri Ideale pentru Dormitor sau Living

Tablouri

70 produseFiltre

Tablouri

70 produse

O colecţie de tablouri care sigur vă va mulţămi: tablouri vintage, reproduceri după mari maeştri, postere vintage şi tablouri la comandă, pe pânză sau pe lemn. Ce modele aţi mai putea închipui altfel decât acestea?

Tablourile sunt adeseori subestimate atunci când vine vorba de redecorarea unei încăperi şi asta în ciuda costului scăzut pe care îl au în raport cu mobilierul. Alături de oglinzi şi decoraţiuni, tablourile reprezintă accesoriile decorative cele mai importante în economia unei amenajări. Amprenta vizuală pe care o lasă un tablou de mari dimensiuni amplasat pe un perete de living sau de dormitor nu poate fi egalată. Ca să nu mai vorbim de faptul că - atunci când vă plictisiţi - le puteţi lesne schimba.

Oferta online a Retro Boutique cuprinde zeci de modele: decoratiuni de perete, reproduceri ale unor picturi clasice, colorate postere vintage de la 1900, combinaţii de pattern-uri geometrice şi motive fanteziste, lucrări potrivite în livinguri marine sau dormitoare cu aer boem. Cafenea, apartament clasic sau casă de vacanţă, avem un tablou potrivit (sau mai multe) pentru fiecare dintre acestea.

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM