Retroboutique - Mobila Vintage

Pernă flori 50x50 cm Rosagathe1 bumbac

Cod produs: GEA00561

Termen de livrare: 5 - 7 zile

85 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna decorativa cu flori compoziție bumbac 100% cu dimensiunea de 50x50 cm are model floral clasic plin de culoare. Colecția de perne Rosagathe este o colecție cu totul aparte, folosind ultima tehhnologie de printare numită digital printing și are ca tematică reproducerea de tablouri celebre pe baza textilă. Această colecție se adresează celor ce apreciază frumosul și stilul pur francez. Colecția completă Rosagathe este compusă din 3 perne, 1 față masă și naproane pentru a decora întreaga sufragerie. Compoziția de foarte bună calitate - 100% bumbac și printul de înaltă calitate fac acest produs unul durabil si excepțional.

Coletul conține: o pernă florala din bumbac, imprimată, model Rosagathe1, dimensiunea 50x50 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu