Retroboutique - Mobila Vintage

Pernă decorativă Romantic Blue Roto 1

Cod produs: AS05-F128-896

Dimensiuni: 45 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

52 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Când norii se adună, când furtunile se stăpânesc cu greu să nu erupă, când simt că m-am rătăcit în întuneric, gândul că într-o bună zi soarele mă va îmbrăţişa la ora căderii lui în mare îmi dă puterea şi liniştea să întind braţele şi să accept tot ce soarta îmi va scoate în cale. 

Acestă pernă decorativă din material textil cu imprimeuri elene poate fi un minunat cadou pentru iubitorii stilului mediteranean. Totodată, este un element inedit în decorarea unui interior cu accente marine. Potrivită celor dornici să îşi revitalizeze ambiental locuinţa.

Recomandăm folosirea acestei perne în combinaţie cu celelalte modele din gamă.

Acest model de pernă decorativă este imprimat pe o singură faţă.

Culori: alb, albastru

Material: 100% poliester

Stil: mediteranean, romantic, etnic

Diametru
45 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu