Retroboutique - Mobila Vintage
Pernă albastră galben Doucet Bleu 40x40 cm

Cod produs: GEA00515

Termen de livrare: 5 - 7 zile

59 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna albastra galben cu doua fețe este un produs al mărcii Stof (Franța). Perna Doucet Lalique Blue/Kaki este dehusabilă și are două fețe. O față are un motiv floral printat ce are ca motiv principal flori albe - galben pe fundal galben, iar cea de-a doua față are avem un model simplu, pe albastru ce seamănă cu evantaie deschise. Acest produs are în compoziție fibră naturală de bumbac de cea mai bună calitate iar metoda de print a uneia dintre fețe este realizată prin ultma tehnologie intitulată digital print - cerneala de print este injectată în fibra textilă astfel asigurând culori mai vii și mai reale cât și o mentenanță cât mai îndelungată. 

Pachetul conține: o pernă decorativă albastră și galbenă, două fețe, compoziție 100 % bumbac, colecția Doucet Lalique, dimensiunea 40x40 cm.Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu