Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Set cuvertură și fețe de pernă Marylou Gris

Cod produs: GEA00076

Dimensiuni: 230×250 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

584 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat clasica gri cu Marylou (230x250 cm), compozitie bumbac 100% de tip quilt, avand culorile foarte bine alese pentru a da o nota de rafinament aparte acestui model clasic este cuvertura ideala pentru a lumina dormitoarele si pentru a pune patul in planul central al camerei. Cuvertura de pat cu model clasic Marylou, este un must have pentru dormitoarele romantice, mica broderie confera un detaliu pretios camerei.

Compoziţie material: 100% bumbac

Dimensiune faţă de pernă: 60 x 60 cm

Ţară de origine: Franţa

Lungime
230 cm
Lățime
250 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu