Retroboutique - Mobila Vintage

Pătură gri pufoasă lână imitațe Sweetness 130x160 cm

Cod produs: GEA00376

Termen de livrare: 5 - 7 zile

109 lei159 lei-31% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Patura gri pufoasă Sweetness, dimensiunea 130x160 cm, este o patură de calitate net superioră cu finisări excepționale. Modelul de pătură Sweetness este o pătură cu textură  gen fibra de lână pe culoarea gri. Se încadrează perfect în orice ambient ce se dorește a fi deosebit și excepțional, calitatea fibrei acestei pături gen lână fac acest produs unul foarte călduros și plăcut la atingere, corpul Dumnveastră fiind astfel răsfățat în cele mai fine țesături. Materialele folosite pentru acest produs sunt de cea mai bună calitate, iar finisările printre cele mai rafinate. 

Pachetul contine: o pătură gri pufoasă și călduroasa Sweetness, dimensiunea 130x160 cm.

Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu