Retroboutique - Mobila Vintage

Pătură bumbac croșetată Super Star Foulard Bleu 130x180 cm

Cod produs: GEA00345

Termen de livrare: 5 - 7 zile

199 lei299 lei-33% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Patura bumbac crosetata marca Bedding House Olanda are dimensiunea 130x180 cm. Această pătură este o o calitate excepțională și are compoziție 100% bumbac și procedeul tehnic prin care este produs se numește jacquard (țesut - crosetat). Patura Super Star Foulard are culoarea albastru închis și se adresează persoanelor ce pun accent pe calitate dar și pe materialele naturale. Modelul acestei pături este unul cu stele croșetate în mijloc iar în extremități dungi paralele discrete. Calitatea acestei pături este garantată de experiența de peste 30 de ani în domeniul textil al producătorului olandez.   

Pachetul conține: o pătură din bumbac, croșetată, dimensiunea 130x180 cm, model Super Star Foulard 130x180 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Promoţie valabilă până la data de 30.11.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu