Retroboutique - Mobila Vintage

Pătură bumbac bebeluși 1300 70x100 cm

Cod produs: GEA00344

Termen de livrare: 5 - 7 zile

169 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Patura copii bumbac 100% fabricata in Spania, cu dimensiunea 70x100 cm este pătura ideala pentru fiecare nou nascut sau copilas. Fiind produsa doar din fibre naturale de cea mai buna si cea mai fina calitate, aceasta patura este superlativul paturilor pentru copii. Patura de copii cu codul 1300 (100% bumbac) este disponibila in 3 culori: baby blue (col. 04), alb (col. 06) si roz (col. 10)

Ambalajul in care vine ambalata acesta patura este unul luxuriant, de foarte buna calitate; pachetul: patura + ambalaj este ideal ca si cadou pentru cei dragi cu copii.

Pachetul conține: o pătură din bumbac pentru bebelusi cu dimensiunea 70x100 cm  si o luxury box în care este ambalată.  Întreținere:   

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu