Retroboutique - Mobila Vintage
Pătură bumbac albastră stelute 2201 110x140 cm

Cod produs: GEA00343

Termen de livrare: 5 - 7 zile

149 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Patura bumbac albastră denim, cu model steluțe albastru deschis, fabricată în Spania cu dimensiunea 110x140 cm este pătura ideală pentru camera copiilor cu vărsta între doi și 9 ani. Produsă doar din fibre naturale de cea mai bună calitate si cel mai fine materiale, această pătură are un design foarte plăcut și conferă o senzație foarte placută la atingere. Pătura de copii albastră cod 2201, din bumbac, cu model steluțe, are două fețe ( o față cu fundal culoarea denim - albastru închis și steluțe cu albastru deschis - gri și o față cu fundal albastru deschis - gri și steluțe culoarea denim) și este disponibilă în mai multe culori: gri, albstru și roz (modelul prezentat pe această pagină este cel roz). Ambalajul în care vine ambalată acestă patură este unul luxuriant, de foarte buna calitate; pachetul ce conține pătură din bumbac 2201 Stars poate cadoul ideal pentru copii celor dragi.

Pachetul conține: o pătură bumbac albastră cu model steluțe dimensiunea 110x140 cm și o luxury box în care este ambalată. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu