Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură tip blană Opera 5032 230x250 cm

Cod produs: GEA00035

Termen de livrare: 5 - 7 zile

999 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat blana Opera dimensiunea 230x250 cm, fabricata in Franta, se potriveste foarte bine intr-un ambient luxos, sofisticat. Finisarea exceptionala a acestei cuverturi de pat de superlux, fac acest produs unul cu totul deosebit pe care doar unii producatorii au tehnoogia sa-l manufactureze.  Acest model de cuvertura are dimenisiunile 230x250 cm si se incadreaza perfect in camerele cu ambiente speciale, de bun gust. Aceasta cuvertura pat gen blana este ceva inedit pe care doar o fabrica cu renume o poate produce. Pe interior este matlasata si se poate folosi ca plapuma.  

Coletul contine: 1 cuvertura pat blana Opera dimensiunea 230x250 cm.  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu