Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat Zebra Blanca

Cod produs: GEA00029

Dimensiuni: 240×220 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

438 lei

Athenea

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertură pentru pat ce inspiră confort şi eleganţă, este ideală pentru a crea o atmosferă caldă şi intimă. Această cuvertură este foarte calduroasă, ca urmare poate fi folosită în loc de plapumă.

Compoziţie material: 85% acrilic, 15% poliester

Culori: alb, negru

Ţară de origine: Franţa

Intreţinere:

Spălare in maşina la 30 grade Celsius
A nu se folosi inălbitor
A nu se usca prin centrifugare
Călcare la temperatură normală
Curăţare chimică cu orice solvent in afara tricloretilenei
Lungime
240 cm
Lățime
220 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu