Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat provence dormitor 5041 Prairie 230x250 cm

Cod produs: GEA00116

Termen de livrare: 5 - 7 zile

399 lei 489 lei -18% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat dormitor maro deschis Prairie, Franta, este ideală pentru dormitoarele în stil minimalism cu mobilier alb. Modelul clasic floral pe fundal închis conferă unicitate dormitorului, redînd aerul tipic neoprovencial. Modelul de cuvertură Prairie este o cuvertură de pat cu două fețe, ambele avînd motivul clasic: o față pe fundal închis cu model pe culoarea albă iar cea de-a doua față este pe fundal deschis cu model închis. Această cuvertură  este matlasată (cu umplutură 100% bumbac) iar ținuta acesteia pe orice pat este minunată datorită matlasului de calitate.     

Pachetul contine: o cuvertură pat dormitor clasică Prairie dimensiunea 230x250 cm + 2 fete perna (60x60 cm).   Intretinere:   

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilene

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu