Retroboutique - Mobila Vintage
Cuvertură de pat o Persoană bicicleta 2012 Bikes 180x240 cm

Cod produs: GEA00114

Termen de livrare: 5 - 7 zile

229 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat copii bicicleta, este o cuvertură ideală pentru camerele adolescenților având un model imprimat ce reproduce diverse modele de biciclete pe fundaluri colorate: roșu, alb, bej închis. Având în compoziție materiale de foarte bună calitate și fiind foare moale și catifelată, cuvertura de pat pentru copii Bikes poate avea mari multe întrebuințari: pătură de învelit, cuvertură pat și/sau plapumă. Modelul original și vesel al cuverturii de pat Bikes cu diferite modele de bicicletă este în concordanță cu starea de sprit și firea jucăușă fetelor și băieților. Compozitia mixtă de fibre conferă o mentenanță și întreținere facilă.   

Pachetul conține: o cuvertură de pat pentru copii cu model biciclete, denumire 2012 Bikes, dimensiunea 180x240 cm. Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu