Retroboutique - Mobila Vintage
Cuvertură de pat Makatea

Cod produs: GEA00033

Dimensiuni: 260×235 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

279 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pentru pat Makatea se remarcă printr-un design modern, geometric, simetric, iar procesul prin care modelul acestei cuverturi de pat este realizat se numește jacquard (modelul ţesut). Calitatea și finisările acestei cuverturi de pat pentru dormitor fac acest produs unul excepțional ce va pune în valoare bunul gust. Finisările și matlasul cuverturii Makatea sunt de cea mai bună calitate, compoziția acestei cuverturi fiind 80% bumbac și 20% poliester.

Pachetul conţine: o cuvertură pentru pat, cu model simetric geometric, dimensiunea 235x260 cm.

Culoare: bej natural

Intretinere:

Spălare în maşină la 30 grade Celsius
A nu se folosi înălbitor
A nu se usca prin centrifugare
Călcare la temperatură normală
Curăţare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Lungime
260 cm
Lățime
235 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu