Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat imitație blană 5056 Glouton 230x250 cm

Cod produs: GEA00108

Termen de livrare: 5 - 7 zile

1199 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura imitiatie blana animal Glouton, dimensiunea 230x250 cm, fabricată în Franța, se potriveste foarte bine într-un ambient rustic, călduros. Acest model de cuvertură cu dimenisiunile 230x250 cm se încadrează perfect în camerele cu ambiente speciale precum cabane sau case de vacanță, este foarte plăcută la atingere iar finisările sunt cu totul excepționale și superior calitative. Cuvertura de pat 5058 Glouton reproduce fidel blana de animal pe culoarea maro cu dungi verticale, finisările acestui produse fiind dintre cele mai buneș acest model face parte din colecția de lux a producătorului francez Linder, pe interior este matlasată putând fii folosită și ca pătură. 

Coletul contine: o cuvertură maro imitație blană animal 5058 Glouton pentru pat dublu dimensiunea 230x250 cm.  Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu