Retroboutique - Mobila Vintage
Cuvertură de pat dinozauri copii 7832 Allison 180x270 cm

Cod produs: GEA00088

Termen de livrare: 5 - 7 zile

199 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat copii cu dinozauri model 7832 Allison este o cuvertură de pat matlasată cu dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă de 50x50 cm. Această cuvertură de pat are un model frumos printat ce reproduce diferite specii de dinozauri iar în extremități are mici carouri albastre cu alb. Compoziția mixtă de fibre conferă o mentenanță și întreținere facilă pentru acest produs iar designul plin de viață face ca acest produs să fie ideal pentru decorarea camerei copilului. Matlasul cuverturii de pat cu dinozauri Allison este 100% bumbac de cea mai bună calitate. 

Pachetul contine: o cuvertură de pat pentru copii cu model dinozauri pentru pat de o persoana, model 7783 Allison, dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă cu dimensiunea 50x50 cm. Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu