Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat colorată model floral Miko 230x250 cm

Cod produs: GEA00082

Termen de livrare: 5 - 7 zile

416 lei

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura pat colorata flori model 5071 Miko este o cuvertură de pat imprimată ce îmbină cu culori tari cu modelul floral pe baza deschisă. Este o pată de culoare într-un dormitor luminos ce va conferi camerei o nouă perspectivă dar și foarte multă originalitate. Cuvertura de pat colorată Miko este foarte deosebită datorită modelui său creat de mari designeri francezi ce au îmbinat perfect diferite model florale cu formele geometrice. Compoziția din poliester conferă o mentenanță si întreținere facilă, matlasul acestei cuverturi de pat fiind din compoziție mixtă 50% bumbac și 50% poliester.   

Pachetul contine: O cuvertură de pat cu flori multicolore pe fundal alb, colecția 5071 Miko dimensiunea 230x250 cm cu 2 fețe de pernă cu dimensiunea 60x60 cm. Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu