Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat blană imitație 5033 Loup 230x250 cm

Cod produs: GEA00074

Termen de livrare: 5 - 7 zile

1199 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertură pat blana imitatie model 5033 Loup, fabricată în Franța dimensiuna 230x250 cm este unul dintre produsele de top al producătorului francez Linder. De o calitate net superioară și un design exclusivist, cuvertura de pat imitație blană este foarte moale și pufoasă, plăcută la atingere și foarte călduroasă, modelul acestui produs exclusivist fiind creat de cunoscuți designeri francezi ce colaboreaza cu fabrica franceză. Acest produs imită foarte bine blana fină și pufoasă a Chinchillei, acest produs fiind unul dintre produsele de top al fabricii franceze fiind foarte fin și răsfățând corpul cu materiale de foarte bună calitate. 

Coletul conține: o cuvertură-pătura model blană animal pe culoarile gri-alb, denumire 5033 Loup, dimensiunea 230x250 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu