Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat bej patchwork Emilie 5028 230x250 cm

Cod produs: GEA00073

Termen de livrare: 5 - 7 zile

789 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura patchwork Emilie, dimensiunea 230x250 cm, are la baza o compoziție predominantă din bumbac 90% și 10% Poliester. Modelul de cuvertură de pat dublu Emilie este o cuvertură care se potrivește perfect intr-un ambient clasic și călduros, modelul cu petece gen vederi poștale cu scris de mână conferind unicitate acestei cuverturi de pat cu finisări excepționale. Cuvertura de pat Emilie, genul shabby chic, este rezultatul colaborării dintre fabrica Linder din Franța și o echipă de designeri interiori renumiți in Europa, acest model fiind unul dintre cele de top al producatorului francez.

Pachetul contine: o cuvertura pat patchwork Emilie pentru pat dublu dimensiunea 230x250 cm cu doua fete perna (60x60 cm)Intretinere: 

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu