Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat albă cu model gri 5089 Faro 230x250 cm

Cod produs: GEA03889

Termen de livrare: 5 - 7 zile

387 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertură de pat albă cu model gri 5089 Faro culoarea 90 se încadrează perfect în dormitoarele tinerești amenajate în stil modern. Acest model de cuvertură se remarcă datorită faptului că are două fețe - o față are un model simetric gen fagure pe fundal alb cu model gri iar cea de-a doua față are un model mărunt cu puncte gri pe bază deschisă. Cuvertura de pat Faro cod 5089 este foarte potrivită pentru dormitoarele moderne pentru tineri ce caută modele articole deosebite și inedite. Cuvertura Faro este matlasată (cu umplutură mixtă 50% bumbac și 50% poliester) iar ținuta acesteia pe orice pat este minunată datorită matlasului de calitate.   

Pachetul conține: o cuvertură de pat cu două fețe cu model geometric colecția 5089 Faro cu dimensiunea 230x250 cm și două fete perna de 60x60 cm. 

Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatură normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilene

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu