Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură clasică pat maro flori 5063 Murano 230x250 cm

Cod produs: GEA00039

Termen de livrare: 5 - 7 zile

459 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cuvertura clasic pat maro cu model floral alb-roz colecția 5063 Murano se evidențiază prin modelul clasic floral pe baza lucioasă de tip tafta-satin. Dimensiunea acestei cuverturi de pat cu motiv clasic este de 230x250 cm iar setul conține și două fețe de pernă cu dimensiunea 60x60 cm. Modelul de cuvertură de pat cu codul 5063 Murano este cuprinsă în colecția de cuverturi de pat cu tematică clasică ce reprezintă vărful de gamă al producătorului francez Linder cu o experiență de peste un secol în domeniul textil, ce se numără printre liderii industriei de decorațiuni textile din Europa.  

Pachetul contine: o cuvertura pat maro cu model floral roz în stil clasicmodel 5063 Murano cu dimensiunea 230x250 cm. 

Intretinere:  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei cu dimensiunea 220x240 cm, este una dintre cuverturile de top cu model clasic romantic ale producătorului spaniol. 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu