Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Oglinzi decorative

Oglinzi

47 produse

Filtre

Oglinzi
47 produse

Folosirea oglinzilor de perete în decorarea unei încăperi (hol, sufragerie, dormitor), contribuie la sporirea senzaţiei de spaţiozitate şi lumină. Fie că vorbim de o oglindă elegantă pentru living, de mari dimensiuni, sau de oglinzi rotunde pentru dormitor, aceste accesorii decorative dau personalitate şi stil interioarelor. O mare popularitate cunosc oglinzile de podea, disponibile la un preț accesibil.Atat oglinda de perete tipica si cat si cea cu rame din lemn sau accesorii decorative imbinata cu materiale cat mai simple ofera o senzatie de spatiozitate.

O oglinda decorativa alaturi de alte obiecte decorative sau a unor copuri de iluminat incadrate cu alte oglinzi, grupuri de tablouri sau obiecte decorative interesante pot face ca un dormitor, o baie sau o sufragerie sa capete noi valente.

Oglinda rotunda / ovala alba sau o oglindă cu ramă plasata in aceeasi incapere cu o măsută de cafea , a unor fotolii puf , canapele extensibile ,perne decorative, sau a altor piese de mobilier / comode tv si corpuri de iluminat , ne perrmit oricand sa ne jucam cu liniile, formele, texturile si culorile, asa incat sa "manipulam" decorul.

La Retro Boutique avem din cele mai felurite: cu ramă din lemn antichizat, sticlă sau metal, oglinda aurie, oglinda ovala, oglinda cu suport, oglinda patratra sau una rotunda cu rama, oglinda argintie, oglinzi vintage ornate cu frunze de acant sau simplu încadrate, apoi oglinzi clasice sau mai moderne,  pentru loft sau interioare rustice - pe toate le veţi găsi la noi în magazin.

 

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 [email protected]

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM