Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Oglinzi decorative

Oglinzi

9 produseFiltre

Oglinzi

9 produse

Oglinda, oglinjoara, cine are cea mai frumoasa casa din tara? Caminul nostru este spatiul unde ne petrecem o buna parte din viata, unde crestem, traim dar mai ales cream amintirii si emotii. De aceea, am putea spune ca apartamentul sau casa in care traim, este sufletul familiei noastre. Acesta pentru a ne da o stare de bine si de confort, trebuie amenajat cu mobilier cat si decoratiuni de calitate. Un spatiu de trait fara amprenta noastra personala, este doar un bloc de ciment neinsufletit. Pentru ca punem accent pe bunul gust si pe crearea de momente unice alaturi de familia ta, Retro Boutique, iti pune la dispozitie o gama generoasa de oglinzi, care iti va infrumuseta sufletul familiei tale.

Oglinzile, de foarte multe ori le subestimam, fara a cunoaste adevarata importanta a lor asupra caminului nostru. Acestea, pe langa faptul ca au rol decorativ, pot crea simetrii, facand ca spatiul de locuit sa fie mai dinamic, mai mare mai aerisit.

De asemenea, este cunoscut faptul ca in cultura Feng Shui, oglinzile joaca un rol esential in dezvoltarea noastra spirituala, profesionala cat si financiara. Este favorabil si practic sa ne ajutam de acestea, pentru a ne ajuta spiritul sa ajunga la cea mai buna versiune a lui. Nu se stie niciodata, cand o oglinda din dormitor, te poate ajuta sa ajungi la promovarea mult visata.

Pentru o mai buna organizare a spatiului, oglinzile pot fi un atuu de succes, mai ales asupra suprafetelor limitate. Acestea, asezate in locurile potrivite pot crea iluzii optice de marire si de aerisire caminului tau. Retro boutique iti ofera tips & tricks pentru a aseza corect si armonios oglinzile decorative.

Oglinzile in dormitor sunt o alegere binevenita, mai ales daca dressingul se afla in aceiasi incapere. Pentru a avea o imagine de ansamblu, poti opta pentru o oglinda inalta, in care te vei putea privi din cap pana in picioare. Daca vrei sa adaugi un plus de eleganta dormitorului tau, poti alege oglinzi cerculare, cu forme dinamice, fiind reprezentatii a obiectelor din natura. Spre exemplu, o oglinda care este reprezentatia soarelui, ofera dormitorului tau un aspect luxuriant, pastrand in acelasi timp aerului de relaxare a incaperii. Este recomandat saeviti oglinzile incorporate in sifonier, deoarece acestea pot reflecta lumina din jur pe timpul noptii, scazand calitatea somnului.

Oglinzile pe hol sunt recomandate, daca vrei sa oferi spatiului un aspect aerisit si mai ales luminos. Holurile nefiind iluminate natural in majoritatea cazurilor, au nevoie de ajutor pentru a se crea un aspect armonios. De aceea, o oglinda decorativa, cu forme amuzante, poate oferi eleganta, fiind totodata un mijloc de iluminare natural pe timpul zilei.

Oglinzile in living sunt alegerea perfecta pentru a oferi senzatia de curat, marind suprafata acestuia considerabil. Oglinzile in aceasta zona a casei pot fi de diferite inaltimi, forme sau chiar simetrii. Fiind un spatiu destinat relaxarii, acesta se poate bucura de oglinzi inalte, cerculare, asimetrice, acestea infrumusetand atat peretii cat si mobilierul incaperii. Aici, totul tine de gust si de personalitate, fiindca numarul de oglinzi poate fi unul destul de generos.

Oglinzile pe langa ca sunt o decoratiune a casei cat si un mijloc de a ne privi, pot ajuta caminul nostru sa devina mai mare, folosindu-se de iluzia optica a ochilor nostrii. Oglinda care reflecta alta oglinda, ofera oricarei incaperi senzatia ca acesta este de doua ori mai mare.

De aceea, daca apartamentul tau este unul compact, sau holul este unul limitat ca si spatiu, amplaseaza o oglinda mare, generoasa. Aceasta va ajuta ca apartamentul sa para elegant, dar mai ales mare ca suprafata.

Oglinzile, pot fi adevarati magicieni asupra casei noastre, mai ales daca sunt amplasate in locurile potrivite. Pe langa ca ne ajuta sa ne alegem tinuta vestimentara, ajuta caminul nostru sa para luminos si mare, de aceea fiecare casa, trebuie sa aiba minim 2 oglinzi.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30