Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lenjerie de pat Princeport Grey 200x200 cm

Cod produs: GEA06931

Dimensiuni: 200×200 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

394 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Lenjeria de pat din bumbac satinat model Princeport Grey are un model modern abstract alcătuit din forme geometrice monocrome și policrome îmbinate cu măestrie. Această lenjerie de pat face parte din colecția de lux a producătorului olandez Bedding House având finisări și bumbac de top. Densitatea mare a fibrei de bumbac satinat (peste 200 TC) a aceastei lenjerii de pat conferă o senzație răcoroasă, de prospețime combinată cu plăcuta senzație mătăsoasă a fibrei de saten. Calitatea bumbacului satinat superior folosit pentru lenjeria de pat Princeport Grey se simte la atingerea acestui produs, iar tratamentul "breathable" ce caracterizează prin "respirarea - aerisirea" corpului pe timpul nopții pentru a conferi un somn cât mai odihnitor. 

Pachetul conține: un cearceaf pilotă cu dimensiunea 200x200/220 cm și două fețe de pernă cu dimensiunea 60x70 cm, model Princeport Grey .

Întreținere: 

Spălare moderată la mașină de spălat la maxim 40 grade C;

Culorile închise se spală separat. Husele de perne și pilote se calcă pe dos (temperatura de maxim 150 grade C);

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioadă de timp îndelungată datorită compoziției naturale;

Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea lenjeriei pentru pat.A nu se lăsa ude în mașina de spălat;

Pentru pete se recomandă curățarea generală, în loc de curățare locală a zonei pătate;

Din cauza temperaturii ridicate și a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului;

O inovație a fabricii olandeze BeddingHouse se regăsește implementată în toate lenjeriile de pat ale producăturului din Lisse, inovație denumită de fabrică: no more frozen feet (fără picioare dezvelite), mai jos vom detalia în ce constă această inovație - în trei pași:

Se introduce pilota în cearceaful pilotă și se constată ca rămâne un surplus de 20-30 de centimetri față de pilotă;

Surpusul de material rămas se introduse în spațiul dintre saltea și baza patului (pe care este poziționată salteaua);

Se aranjează cearceaful pilotă ce conține pilota peste saltea și se constată ca cearceaful pilotă este bine fixat între saltea și baza ce susține salteaua, astfel dezvelirea pe timpul nopții nu va mai fi posibilă.  

Lungime
200 cm
Lățime
200 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu