Retroboutique - Mobila Vintage
Lenjerie de pat bumbac flori colorate Idylle 240x220 cm

Cod produs: GEA00247

Termen de livrare: 5 - 7 zile

219 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

 Lenjerie pat model floral, de calitate superioară, cu pilotă dimensiunea 240x220 cm și 2 fețe de pernă dimensiunea 70x70 cm. Modelul foarte vesel cu flori viu colorate, pe nuanțele mov, verde, galbe, portocaliu și crenguțe cu păsărele este rezultatul colaborării dintre departamentului de creație a fabricii și designeri celebri francezi de design interior, care transpus pe fibra de bumbac cu densitatea de 52 fire rezultă o lenjerie de pat calitate superioră calitativ și estetic. Gama foarte variată de modele de lenjerii de pat ale producătorului francez satisfac cele mai exigente cerințe și gusturi.   

Pachetul conține: Lenjerie pat ce conține: 

- 1 cearcaf pilotă bumbac model floral dimensiunea 240x220 cm; 

- 2 fețe de pernă bumbac model floral dimensiunea 70x70 cm.  Intretinere:  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei  

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu