Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Şevalet decorativ Rubens

Cod produs: AS09-1403

Dimensiuni: 42×139×55 cm

Termen de livrare: 13 - 15 iunie

323 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Cu mişcări opintite reuşi în sfârşit să potrivească pânza uriaşă pe şevalet. Nerăbdător să admire portretul strămoşului ilustru, smulse cât ai clipi hârtia ce-l acoperea. Când colo, stupoare: din tablou îl privea ingenuu un pui de struţ.

Şevalet decorativ, bun de dus drept cadou retro atunci când doriţi a vă deosebi de ceilalţi. Lipsindu-i cele trebuincioase fixării temeinice a pânzei, nu-l recomandăm pictorilor. În schimb, dacă aveţi vreun tablou precum cel de mai sus şi-l doriţi expus la loc de cinste în living, acest accesoriu de mobilier este foarte potrivit.

Material: lemn de brad

Culoare: negru antichizat

Lățime
42 cm
Înălțime
139 cm
Adâncime
55 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu