Retroboutique - Mobila Vintage

Decoraţiune de sărbătoare "Sweet Home"

Cod produs: GS01-F22-061D

  • Livrare rapida Livrare RAPIDĂ

Dimensiuni: 32×25×32 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

143 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Acum, că a nins destul, toată suflarea a ieşit de prin case. Iar acestea, încântate că în sfârşit au rămas singure, prinseră a pufăi pe hornurile cu podoabă de omăt.

Căsuţă de sărbătoare al cărei singur rost este să încânte privirea. Decoraţiune de Crăciun potrivită a sta sub brad sau pe masa din bucătărie, între cozonaci, portocale şi bucăţi de cetină.

Material: polirăşină

Lungime
32 cm
Lățime
25 cm
Înălțime
32 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu