Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Decoraţiune de perete Spirit

Cod produs: AS09-F123-1358

Dimensiuni: 46×46×3 cm

Termen de livrare: 26 - 28 iunie

339 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Acolo unde sunt eu, timpul nu mai există. Nici frământările şi nici emoţiile. Grijile sunt departe, la fel şi bucuriile. O pace deplină mă conţine iar eu conţin Universul. Sunt deasupra tuturor şi departe de toate. Mă compun din conştiinţă pură. Plutesc în Vidul primordial pentru eternitate.

Decoraţiune de perete formată din patru segmente, pentru interioare pătrunse de magie. Poate fi integrată cu succes în orice spaţiu care e menit să îmbie la pace şi contemplare.

Culoare: bej, maro

Dimensiune: 4 x (23x3x23)

Material: MDF

Lățime
46 cm
Înălțime
46 cm
Adâncime
3 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu