Retroboutique - Mobila Vintage

Decoraţiune cu lavandă Corista serioasă

Cod produs: AS10-F127-1333

Dimensiuni: 12×22 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

98 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Bucură-te, dară, de acest vis al copilăriei. Între cai înaripaţi şi zâne, fiecare zi e-o uşă către lumi de poveste. Aici nu sunt nici griji, nici doruri, iar viaţa se petrece prin râsete şi clinchet de clopoţei.

Decoraţiune veselă umplută cu lavandă, adorată de copii şi adulţi deopotrivă căci, nu-i aşa, nostalgia e-un lucru greu de vindecat. Veşminte cochete, volănaşe şi zâmbete, zulufi ce încadrează chipuri atent lucrate şi accesoriile inspirat alese fac din păpuşa decoraţiune cu lavandă acel detaliu care dă viaţă şi parfum unei încăperi. Păstrată la vedere spre a fi admirată cum se cuvine, își răsplătește privitorii cu proaspătul miros de lavandă, multe luni la rând.

Decoraţiunile cu lavandă sunt realizate manual. Din acest motiv, pot apărea diferenţe minore de textură şi de culoare faţă de fotografia de produs.

Material: pânză

Lățime
12 cm
Înălțime
22 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

  • Publicat pe 27 Dec. 2017 de Nițu Georgiana
    este deosebita, o fac cadou dar mă gândesc să comand una și pentru mine mai ales că are și lavandă in toată fusta:)

Adaugă un comentariu